Tider

Info

Tjejklättring

Barn/ungdom

Nybörjarklättring

Film

Bilder

 

Barn och ungdomsklättring

 

Barn/ungdomsklättring

Medlemmar i Östersunds klätterklubb klättrar gratis (barn 5 år och yngre klättrar kostnadsfritt med en betalande förälder). För att bli medlem: se under Info--bli medlem. Om barnen inte hunnit bli medlemmar ännu kostar det 40 kr per gång. Försäkring ingår i medlemskapet men föräldrar ansvarar för barnens säkerhet. Barn som är medlemmar har tillgång till alla klubbens tider men tisdagar 17-19 är bara till för barn. 

Då det inte är ledarledda grupper är tiden fri att nyttja för alla barn som är medlemmar. Ingen anmälan behövs. Nyckel hämtas i receptionen av den som är först på plats och alla hjälps åt att ta ner madrasser. (Var noga med att lägga tunna mattor över skarvarna). Alla hjälps åt att ta fram madrasser och att snygga till när tiden är slut.

Gå gärna in på vår facebook-grupp: Barn- och ungdomsklättring i Östersund. Om du inte hittar den – maila Helena så blir du inbjuden. Där ser ni när nya platser till ledarledda grupper släpps samt info om andra arrangemang för barn och ungdomar. 

 

Tider för ledarledda grupper:

Tisdagar 17-19 till och med 29/11 samt 24/1--21/3. En grupp 17.00 och en grupp 18.00. Tidigare deltagare har förtur.   

Torsdagar 17-19: ungdomsgrupp 10 år och uppåt. Nanna Söderin och Daniel Fagerlund är ledare. 

 

Ansvarig för barnklättringen:

Helena Wandin

070-285 92 84

hwandin@live.se  

Om någon vill hjälpa till med barn- och ungdomsklättring - hör av er!